Corona regler

Du og din familie kan trygt tage på camping på NFS Solbakken.

Vi følger udviklingen nøje og opfordrer til, at alle hjælper til med at passe på hinanden.

 

Særregler angående mundbind

Som led i kampen mod Covid-19 og den nye smittebølge har myndighederne besluttet, at vi ikke må have udendørsservering før efter den 21. april.

Det er en god idé at bære mundbind ved Solbiksen.

Ifølge myndighederne henstiller man til, at vi bærer mundbind i fællesrum, såsom køkkener.

I Solgårdens opholdsrum må man naturligvis være - dog kun max 5 personer. På den måde hjælper vi med at passe på hinanden. Derudover har myndighederne hævet afstandskravet fra en til to meters afstand til hinanden i det offentlige rum.

 

Alle - også dagsgæster - er velkomne

Alle er velkomne på NFS Solbakken, og du må også gerne få gæster, så længe alle overholder myndighedernes regler, som p.t. siger, at man højst må være 50 personer samlet i det offentlige rum/udendørs. Myndighederne anbefaler desuden, at man også overholder dette i private sammenhæng. Myndighederne henstiller til, at man indendørs privat stadig kun er 5 personer samlet.

 

Ekstra rengøring på pladsen

Alle de åbne faciliteter vil blive gjort ekstra rent, og man vil finde både afspritning og skilte med anbefalinger om adfærd.

Husk også altid selv at vaske hænder, spritte af, holde afstand osv., så vi hjælper hinanden med at passe på hinanden. Har du særlige behov, så kontakt vores pladsmedarbejder, som står klar til at hjælpe.

 

Legepladsen boldbaner, fælleskøkkener er åbne, men…

Legepladsen, boldbaner, fælleskøkken, opholdsrum er åbne, men med restriktioner ift. antal personer plus kravet om mundbind, som beskrevet ovenfor. Læs de skilte, der er sat op rundt omkring. Vi sørger for på denne måde at passe på medlemmer, gæster og ansatte - og vi håber meget på jeres forståelse. Har man konkrete spørgsmål ift. ophold, skal du kontakte os på telefonen eller personligt til pladsmedarbejderen.

 

Hvis du er i karantæne for corona

Er du i karantæne, skal du blive hjemme. Oplever du tegn på coronasmitte, skal du følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, som du finder på www.sst.dk. Alle de forholdsregler, der gælder i samfundet generelt, gælder også på pladsen. Er du syg, skal du blive hjemme og ikke være på pladsen.

 

Arrangementer/aktiviteter

Det ubetinget vigtigste for bestyrelsen er medlemmernes/gæsternes sikkerhed, og derfor vil arrangementer blive aflyst, hvis de ikke kan gennemføres ift. myndighedernes krav og retningslinjer. Vi har udarbejdet en aktivitetsplan, men man skal være opmærksom på ændringer. Det er vi rigtig kede af, men vi takker på forhånd for forståelse.

Vi aflyser, når det ikke er muligt at gennemføre, og vi gennemfører, når vi kan overholde alle retningslinjer og sikre deltagernes sikkerhed.

 

Hjælp os med at passe på dig

Sidst, men ikke mindst, har vi en bøn til dig: Vi ved, at der er mange holdninger til det, vi gør, og hvordan man kan håndtere coronasituationen, og det er også helt i orden. Men vi lover, at vi forsøger at gøre camping så “normalt” som muligt for dig og din familie - uden at vi går på kompromis med sikkerheden.

 

Hjælp os med at passe på dig ved at overholde de af Sundhedsstyrelsen allerede fremsatte anbefalinger om personlig hygiejne, at holde afstand osv. På den måde står vi sammen i kampen mod corona.

 

Tak for hjælpen Vi glæder os til at se dig/jer.

 

De bedste hilsner

Bestyrelsen i NFS