Naturistforeningen Sjælland

"Morgenbrød i Biksen"

Du er her:   Hjem > Familiefestival, 19. juli - 26. juli
German English

Familiefestival, 19. juli - 26. juli

Vi byder igen i år velkommen til en aktiv og fornøjelig uge for hele familien.

Som altid vil der være fællesspisning fra søndag den 21. juli til og med lørdag den 27. juli.

Grillmesteren bestræber sig på at maden er klar kl. 19:00.

Madbilletter sælges på Taverna'en ved Solbiksen lørdag den 20. juli mellem kl. 16:00 og 17:00. De øvrige dage sælges madbilletterne mellem kl. 11:00 og 12:00. Madbilletter skal købes senest dagen før hvis man vil deltage i fællesspisningen (af hensyn til planlægningen og indkøb), dog ikke til søndag den 21. juli.

Madbilletter kan købes til enkelte dage eller til hele ugen. Hele ugen koster kr. 400,- for voksne, kr. 200,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 100,- for børn under 12 år.

Købes madbilletter til enkelte dage koster disse kr. 80,- for voksne og kr. 40,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 20,- for børn under 12 år.

OBS! Madbilletter til lørdag den 28. juli koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 25,- for børn under 12 år..

Menuen varierer fra dag til dag, og kan typisk være kartoffelsalat og frikadeller, kyllingspyd med tilbehør, hakkebøf med kartofler og bløde løg, fiskefrikadeller og bådkartofler, spare-ribs med tilbehør, pasta og kødsovs samt oksefilet med tilbehør m.m.

Hertil serveres altid salatbar og tilbehør. Som altid vil der være fælles tilberedning af aftensmaden.

Den endelige mad- og arbejdsplan vil fremgå af opslag.

Som altid forventer vi at drikkevarer købes i 'Festivalbaren' i Solgården, som åbner hver aften kl. 18:00.

Klik på de enkelte dage i undermenuen for at se hvilke aktiviteter der foregår i ugens løb. Følgende aktiviteter vil foregå flere dage i løbet af ugen: Morgenløb i området, killerdart, petanque turnering, volley-ball, varmt vildmarkskar, samt aktiviteter i og på Isefjorden (blandt andet vandski). Nærmere orientering om de forskellige aktiviteter vil fremgå af opslagstavlen. Tilkøb af massage ved Hanne, som er kendt fra Kurbade i Frederiksberg Svømmehal kan tilkøbes fredag og lørdag.

Som det fremgår af programmet er der planlagt en masse aktiviteter og flere vil sikkert opstå i ugens løb. Ret til ændringer forbeholdes.

Vi glæder os til en rigtig dejlig familiefestival!

Undermenu

« forrige top næste »
Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login