Naturistforeningen Sjælland

"Morgenbrød i Biksen"

Du er her:   Hjem > Familiefestival, 25. juli - 1. august-under udarbejdelse
German English

Familiefestival, 25. juli - 1. august-under udarbejdelse

Vi byder igen i år velkommen til en aktiv og fornøjelig uge for hele familien.

Som altid vil der være fællesspisning fra søndag den 19. juli til og med lørdag den 25. juli.

Grillmesteren bestræber sig på at maden er klar kl. 19:00.

Madbilletter sælges på Taverna'en ved Solbiksen onsdag den 15. juli og torsdag den 16. juli, samt lørdag den 18. juli mellem kl. 16:00 og 17:00. De øvrige dage (fra søndag den 19. juli) sælges madbilletterne mellem kl. 11:00 og 12:00. Madbilletter skal købes senest dagen før hvis man vil deltage i fællesspisningen (af hensyn til planlægningen og indkøb), dog ikke til søndag den 19. juli.

Madbilletter kan købes til enkelte dage eller til hele ugen. Hele ugen koster kr. 425,- for voksne, kr. 200,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 100,- for børn under 12 år.

Købes madbilletter til enkelte dage koster disse kr. 80,- for voksne og kr. 40,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 20,- for børn under 12 år.

OBS! Madbilletter til lørdag den 25. juli koster kr. 100,- for voksne og kr. 50,- for unge mellem 12 og 17 år, samt kr. 25,- for børn under 12 år.

Menuen varierer fra dag til dag, og kan typisk være tortilla med tilbehør, burger med tilbehør, kyllingbryst marineret med nudler, lasagne med flute, oksespidsbryst med rødvin, fiskefrikadeller, kalvefilet med flødekartofler. Hertil serveres salat.

Den endelige mad- og arbejdsplan vil fremgå af opslag.

Som altid forventer vi at drikkevarer købes i 'Festivalbaren' i Solgården, som åbner hver aften kl. 18:00.

Klik på de enkelte dage i undermenuen for at se hvilke aktiviteter der foregår i ugens løb. Følgende aktiviteter vil foregå flere dage i løbet af ugen: Morgenløb i området, killerdart, petanque turnering, volley-ball, samt aktiviteter i og på Isefjorden (blandt andet vandski). Nærmere orientering om de forskellige aktiviteter vil fremgå af opslagstavlen.

Som det fremgår af programmet er der planlagt en masse aktiviteter og flere vil sikkert opstå i ugens løb. Ret til ændringer forbeholdes.

Vi glæder os til en rigtig dejlig familiefestival!

Undermenu

« forrige top næste »
Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login