Naturistforeningen Sjælland

"Morgenbrød i Biksen"

Du er her:   Hjem > Praktiske Informationer
English German

Praktiske Informationer

Kære gæst på Solbakken,
Vi har i det nedenstående udarbejdet en række praktiske informationer omkring ophold på Solbakken Camping. Skulle du have yderligere afklarende spørgsmål eller tvivl, ring da venligst eller send os en e-mail.

Autocampere:
Af hensyn til, blandt andet, børnene på pladsen har vi en politik om, at pladsen skal være så trafikfri som muligt. Da autocampere til tider har behov for at forlade pladsen har vi specielle standpladser til autocampere i nærheden af bommen/udgangen, hvor ud og indkørsel vil være til mindst mulig gene for øvrige campister.


Man må dog som autocamper gerne stille sig andre steder på pladsen, dog under forudsætning af, at man ikke kører ud og ind gennem bommen i den tid man besøger os. Ligeledes har vi en regel om, at der højst kan stå tre autocampere på Bakken (pladserne med fjordudsigt) ad gangen.

Vi har ikke tømningsfaciliteter for autocampere der har monteret fast spildevandstank.

 

Ankomst og afrejse:
Der er middagspause mellem kl 12:00 og 14:00, og det vil ikke være muligt at checke ind eller ud i dette tidsrum.
Det er ikke noget problem at ankomme efter klokken 20:00, men skulle du blive forsinket, bedes du meddele dette i god tid, enten telefonisk eller pr. e-mail.


Uge 30 er Familie Festival Uge:
I Uge 30 holder vi hvert år Familie Festival. Det er en uge hvor der foregår rigtig mange aktiviteter for børn i alle aldre og for voksne. Det er også en uge hvor der må påregnes en del støj, også om aftenen og nogle af gange også ud på natten. Grundlæggende kan man sige, at pladserne tættest på Solgården (dvs især pladserne 80, 81, 82 og 83) vil være mest udsatte for støjgener i denne uge.


Betalingsmuligheder:
Man kan betale for sit ophold kontant, med Mobile Pay eller med betalingskort.


I Solbiksen (vores kiosk) kan der kun betales kontant eller med Mobile Pay.     

Rabatter:
Medlemmer af Danske Naturister (se mere på www.naturister.dk) opnår rabat på dagsbesøg og overnatninger, jfr. Prislisten.


Vi er ikke medlem af DNU/INF, og yder således ikke rabat af nogen art for DNU/INF medlemmer.

« forrige top næste »
Powered by CMSimple| Template: ge-webdesign.de| Login