Praktiske Informationer der er værd at læse

Kære gæst på Solbakken,
Vi har i det nedenstående udarbejdet en række praktiske informationer omkring ophold på Solbakken Camping. Skulle du have yderligere afklarende spørgsmål eller tvivl, ring da venligst eller send os en e-mail.

Naturist Foreningen Sjælland/Solbakken Camping og nøgenhed:

I Naturist Foreningen Sjælland, som ejer og driver Solbakken Camping, nyder vi livet uden tøj såfremt temperaturerne og vejret generelt spiller med. Vores medlemmer og fastliggere samt Solbyens beboere, har valgt at slå sig ned her af netop denne grund.

Vi forventer at vores gæster vælger at campere på Solbakken Camping af præcis samme grund også. Nøgenhed betyder INGEN tøj, ej heller underbukser, trusser eller badetøj. Voksne som børn. Hvis det er koldt eller det regner har man selvfølgelig tøj på.

Vi har fuld forståelse for at børn i visse aldersgrupper ikke ønsker at være nøgne. I så fald beholder man tøjet på og opholder sig på sin enhed. Opholder man sig ikke på sin enhed vil man blive bedt om at klæde sig af.


Autocampere:
Af hensyn til, blandt andet, børnene på pladsen har vi en politik om, at pladsen skal være så trafikfri som muligt. Da autocampere til tider har behov for at forlade pladsen har vi specielle standpladser til autocampere i nærheden af bommen/udgangen, hvor ud og indkørsel vil være til mindst mulig gene for øvrige campister.


Man må dog som autocamper gerne stille sig andre steder på pladsen, dog under forudsætning af, at man ikke kører ud og ind gennem bommen i den tid man besøger os. Ligeledes har vi en regel om, at der højst kan stå tre autocampere på Bakken (pladserne med fjordudsigt) ad gangen.

Vi har ikke tømningsfaciliteter for autocampere der har monteret fast spildevandstank.

 

Hytteleje:

Ved hytteleje opkræver vi et ikke-refunderbart depositum svarende til hyttens pris i det antal dage den ønskes lejet.


Hunde:

Hunde er velkomne, men skal holdes i snor på pladsen. Man bedes lufte sin hund udenfor pladsen, der er hundeposer til fri afbenyttelse ved indgangen samt på affaldsspanden på 'hundestien'. Hunde har adgang til stranden via 'hundestien'.

Læs mere om hunderegler i menuen 'Regler'.


Telefontid:

Telefonen besvares mellem 08:00 og 12:00 samt 14:00 og 20:00.


Ankomst og afrejse:
Der er middagspause mellem kl 12:00 og 14:00, og det vil ikke være muligt at checke ind eller ud i dette tidsrum.
Det er ikke noget problem at ankomme efter klokken 20:00, men skulle du blive forsinket, bedes du meddele dette i god tid, enten telefonisk eller pr. e-mail.


Uge 30 er Familie Festival Uge:
I Uge 30 holder vi hvert år Familie Festival. Det er en uge hvor der foregår rigtig mange aktiviteter for børn i alle aldre og for voksne. Det er også en uge hvor der må påregnes en del støj, også om aftenen og nogle af gange også ud på natten.


Betalingsmuligheder:
Man kan betale for sit ophold kontant, med Mobile Pay eller med betalingskort.


I Solbiksen (vores kiosk) kan der kun betales kontant eller med Mobile Pay.     

Rabatter:
Medlemmer af Naturist Foreningen Sjælland samt Danske Naturister (se mere på www.naturister.dk) opnår rabat på dagsbesøg og overnatninger, jfr. Prislisten.


Vi er ikke medlem af DNU/INF, og yder således ikke rabat af nogen art for DNU/INF medlemmer.