Solbiksen

Solbiksens åbningstider fra April - August:

Solbiksen er åben før og efter skolernes sommerferie i weekenderne og på helligdage.

Fredag: kl. 16 - 17
Lørdag: kl. 8-9, 11-12, 16-17
Søndag: kl. 8-9

I skolernes sommerferie er Solbiksen åben alle dag fra kl. 8-9, 11-12, 16-17

Om morgenen kan man hente sit forudbestilte morgenbrød fra Solbiksens eget bageri. Du kan også nyde det ved Solbiksen sammen med andre morgenfriske naturister.

Kaffe, the, Gl. Dansk og andre gode drikke kan købes. Ønsker du dit morgenbrød smurt med f.eks. ost, kan det også klares.
Mange nyder deres morgenmad ved Solbiksen.

Ved "bikstid" kl. 11 og 16 holder folk sjustid med en forfriskning på Solbiksens Taverna. Er man lidt lækkersulten kan Toast og Panini tilberedes på kort tid.

Så er du til socialt selskab, måske keder du dig lidt og har brug for nogle at dele dine glæder og sorger med eller bare være sammen med andre naturister, så ses vi til en kop the, kaffe, kako, øl, vand, vin eller en lækker kold is.

Der er også et stort udvalg af slik til børn og voksne.

Solbiksen har de fleste dagligvarer. Der er et udvalg af diverse pålæg, friske æg, kolonialvare m.v. Færdigretter af forskellig slags haves på frost.
F.eks: "Mørbrad Gryde", en velsmagende mørbradgryde tilberedt af svinemørbrad i cremet paprikasauce afrundet med fløde og bacon, serveret med risblanding pyntet med røb peber og broccolibuketter.

Nyd pladsen og handel i Solbiksen!

Morgenmad SKAL bestiles dagen før mellem kl. 09-18

Se opslaget HER